Spiegelwandeling

Houd je van de natuur en wil je graag meer over jezelf ontdekken, dan is deze wandeling wellicht iets voor jou! Ik organiseer samen met Anita Cobben van Wauw coaching 1 x per maand een spiegelwandeling.
De wandeling vindt plaats in een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 8 personen.

 

Tijdens deze wandeling willen we je lijf en je geest in beweging brengen, door je eigen levensvraag of wens of iets wat je bezig houdt steeds vanuit een ander gezichtspunt te onderzoeken.

Hierbij werken we met verschillende thema's, onder andere: Vrijheid, Rust(in je hoofd) en Kwaliteiten.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een paar uurtjes met een kleine groep mensen op pad wil gaan en daarbij de natuur op zich in wil laten werken als spiegel. We gebruiken de omgeving om je bewust te laten worden wat er van binnen bij je speelt. Beelden blijken krachtig te communiceren met ons onderbewuste. De natuur is één en al beeld. Vandaag ga je spelen met diverse manieren van waarnemen.

Wees vooral nieuwsgierig, en laat je verrassen! Ook zal er veel ruimte zijn voor humor. Humor zorgt voor meer relativeringsvermogen en helpt daarnaast ook om tot creatieve oplossingen te komen.

 

Aarzel niet, verras jezelf en doe mee!
 

Doel van de Spiegelwandeling
Lekker ontspannen in de natuur, en vooral veel plezier!

Op deze wandeling krijg je inzichten in de keuzes die je maakt. Je leert om van uit een ander gezichtspunt te gaan kijken waardoor je keuzemogelijkheden worden vergroot, dit levert meer vrijheid op.
Je leert anders en meer divers kijken en kunt dus in meer creatievere oplossingen denken.

Ervaar en ontdek! 

We lopen met en naast elkaar, waarbij interessante en bijzondere gesprekken kunnen ontstaan. Je spreekt je creatieve geest aan. Soms kan je een pas op de plaats maken, waardoor je letterlijk en figuurlijk even stil staat. Er is steeds een ander uitzicht, wat weer tot nieuwe inzichten kan leiden en de natuur werkt rustgevend.

 

Waar en wanneer?

We vertrekken vanuit de praktijkruimte aan huis bij Wauw coaching & counseling, Hoofdstraat 8, 6061 CD in Posterholt.
Van daaruit lopen we het bos in en maken een wandeling van ongeveer 5 km rondom kasteel Aerwinkel.

De eerstvolgende datum is op;

* zondag 27 oktober 

 

De wandeling is van 10.00-13.30 uur 

Er zijn geen kosten aan verbonden en koffie en thee zijn inbegrepen

De spiegelwandeling gaat in principe altijd door, onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen (minimaal 2 ) en/of barre weersomstandigheden zoals zware regenval of onweer. Dan vervalt de spiegelwandeling en zullen wij U tot uiterlijk 2 uur van te voren persoonlijk op de hoogte stellen.

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

 

Wat neem je mee?

Gemakkelijke kleding aangepast aan het weer type, die tevens bescherming biedt tegen eventuele insecten (beten). Goed schoeisel 
Eventueel een flesje water en een kleinigheid te eten, voor koffie en thee wordt gezorgd.

 

Voor deelname kunt U  het aanmeldingsformulier invullen. 

Voor vragen kunt U ons altijd bellen.

Conny:  06-40809494  of

Anita:  06-23376644

 

We zien u graag op onze wandeling